Cum Comand Apometre?

Cum alegem produsul ?

Apometre combinate

Puteti alege apometrul sau contoarul de bransament dorit utilizand filtrele existente dupa dimensiune nominala, producator, categorii de apometre sau folosind casuta de cautare. Pe pagina produsului veti gasi numerele de telefon la care ne puteti contacta. Puteti utiliza si formularul de contact online si vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Daca apometrul sau contoarul de bransament apare ca nefiind pe stoc puteti sa ne apelati pentru a verifica daca exista produse similare disponibile.

Cum se face livrarea?

Asiguram livrarea de apometre sau contoare de bransament oriunde in tara iar montajul de apometreil executam pe raza municipiului Bucuresti si Ilfov. In cazul in care efectuati comanda din alte localitati livrarea se poate efectua prin curierat rapid sau posta.

Cum se face plata?

Nu percepem plata in avans. Plata se efectueaza la primirea produselor comandate.

In cat timp se face livrarea?

Deoarece comercializam si contoare speciale (contoare combinate sau de mari dimensiuni), in functie de produsul solicitat, livrarea poate dura de la 24 ore pana la cateva saptamani.

Vom comunica perioada de livrare pentru fiecare produs la data comenzii.

Apometrele sau contoarele de bransament furnizate de societatea noastra sunt de provenienta Italia si Germania, marcile BMeters, Zenner, Techem. Suntem furnizori de apometre pentru firme dint domeniul contorizarii de apa dar in special pentru persoane fizice care apeleaza la serviciile noastre de multa vreme. In cazul in care nu gasiti pe site produsul care va intereseaza contactati-ne pentru a va oferii solutia optima necesitatii Dumneavoastra.

Oferim servicii de montaj pentru contoarele cumparate de la noi sau din alt magazin. Executam verificari metrologice, etalonari sau daca este cazul, reparatii ale contoarelor cu dimensiuni intre Dn 15 si Dn 500, de apa rece sau apa calda si contoare de energie termica.